powered by UserVoice

General Forum

Log in or Sign up |

Bine ati venit pe forumul oficial RATB Navigator. Aveti o idee? Ati intalnit o problema? Vrem sa auzim ce aveti de spus!

1. 10 votes

Problema browser

E o problema cu functionarea site-ului pe anumite browsere. Cu Firefox 3.6 nu merge cautarea (nu apar sugesttile).

Este ciudat faptul ca daca schimb user-agentul in Firefox cu Chrome sau Opera site-ul merge perfect.

2. 1 votes

Erori Trasee

1.Doamna Ghica - Şos. Colentina apare in lista statiilor liniei 101 cat shi in lista statiilor liniei 282 , dar in lista statiilor pentru 101 nu apare legatura cu 282.

15.Postăvarului - Bd. Nicolae Grigorescu apare in lista statiilor liniei 101 , dar nu apare in harta acestei linii.

Imi imagin... more

3. 1 votes

sa acceptati donatii

Imi place foarte mult ce ati facut, vreau sa donez pentru voi si cred ca nu sunt singurul; mai ales daca ati facut si aplicatia pentru telefon.. nici n-am cuvinte. Sunt un fan al aplicatiilor online iar asta mi se pare cea mai folositoare de la o posta! Asta si poateee messengerul.. mm, hai nu ch... more

Nu cred ca vom accepta donatii in viitorul apropiat. Cu toate acestea, puteti oricand sa verificati daca una dintre reclamele afisate pe site va intereseaza si sa vizitati siteul respectiv. De asemenea, suntem deschisi pentru diverse parteneriate in scopuri publicitare si nu numai.

Default-avatar adrianb Admin
  4. 0 votes

Liniile de diferite tipuri sa apara cu culori diferite

In lista de legaturi pentru o statie, liniile de diferite tipuri (autobuz, troleibuz, etc) sa apara cu culori diferite.